Om os

Vores historie

Restaurant India er et kærlighedsbrev til det nordindiske køkken. Her serveres autentiske retter inspireret af retter fra hovedsagligt Nordindien. Vores menu inviterer dig på en fejring af Indiens mangeartede krydderier serveret i indiske håndlavet stål skåle, som omfavner vores smagsfulde retter.

 

Vores spændende menu byder på en fejring af traditionelle indiske retter, der tager dig på en smagsoplevelse i Indiens gader fyldt af stress og jag fra Punjab til Delhi.

Besøg os

Vores menu henvender sig til kød-, vegetar-, glutenfrie kunder og vores styrke niveau er inddelt i mild, medium og stærk, så uanset din smagspreferencer er der noget for enhver smag. Enkelte af vegetarretterne kan også veganiseres, således der også er lidt til veganeren, fx er vores Basmati ris et sikkert vegansk valg.


Restaurant India åbnede for første gang dørene i 2015 på Frederiksberg. På daværende tidspunkt havde København mange indiske restauranter, men vi mente at vi manglede den ægte autentiske smag, man oplever i Indien. Siden da har vores mål været at genskabe denne smag i vores restauranter og betjene vores kunder med udsøgt nordindiske retter. Vi glæder os til at betjene dig og dine.

VORES PLACERINGER

Vanløse